Uncategorized

Keratine behandeling in Rotterdam en highlights Rotterdam kapper

Keratine is een natuurlijk bestanddeel van het haar dat het beschermt tegen beschadiging. Het wordt op natuurlijke wijze door het lichaam geproduceerd om alle delen van het lichaam te versterken. Het herhaaldelijk gebruik van een stijltang, vervuiling en het misbruik van een haardroger leiden echter tot een afname van dit element. Het gevolg is dat het haar brozer wordt en kwetsbaarder is voor beschadiging.

Highlights in Rotterdam

Gelukkig is een van de hoogtepunten van de highlights Rotterdamse kapper dat hij een middel heeft om de beschermende barrière van vroeger te helpen herstellen. Dit is de keratine behandeling, die voor iedereen beschikbaar is. Als je in de Nederlandse provincie Zuid-Holland woont, kan je jezelf trakteren op een keratinebehandeling in Rotterdam. Er zijn kapsalons in Rotterdam waar ervaren professionals werken. Zij zijn experts in de behandeling van deze natuurlijke proteïne, die jouw haar zal helpen er op zijn best uit te zien. Het intercellulaire cement van jouw haar zal worden versterkt en je zult worden beschermd tegen beschadiging.

Wat gebeurt er tijdens de keratine behandeling in Rotterdam?

Zodra je in de salon bent voor jouw haarbehandeling, kan je een 3-stappen procedure verwachten. Dit is ook een van de hoogtepunten Rotterdam kapper. De eerste stap is het wassen van het haar om alle onzuiverheden en sporen van andere schadelijke producten te verwijderen. Dit wordt gedaan met een keratine shampoo.
Na deze stap komt de massage van het haar met keratine. Het duurt ongeveer twintig minuten. Dit is de tijd die nodig is om het eiwit goed te laten werken voordat het wordt gewassen.

Hoe gaat het verder?

Nadat het haar grondig is gespoeld, wordt het door de föhn gehaald en dan begint de keratine behandeling in Rotterdam pas echt. Deze laatste stap duurt het langst en wordt gedaan met de natuurlijke proteïne en een stijltang. Het duurt lang, maar het resultaat is eenduidig. Na de keratine behandeling in Rotterdam krijgt je ook advies en keratine producten om uw behandeling thuis voort te zetten. Ook dit is een van de hoogtepunten van de Rotterdamse kapper.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *