Uncategorized

Hypnose en hypnotherapie

Hypnose is een therapeutische techniek en een veranderde bewustzijnstoestand waarin u zich in een totaal ontspannen toestand bevindt. Je onderbewustzijn is in staat zich te concentreren op de dingen die je wilt veranderen, omdat je al je zorgen kunt vergeten.  Zo kunt u tot de kern van een specifiek probleem doordringen en het onbewuste gedrag veranderen dat het u heeft opgelegd.
Hypnotherapie houdt altijd rekening met uw persoonlijke situatie en kan voor verschillende soorten problemen worden gebruikt. U kunt hypnotherapie gebruiken als u last heeft van stress of angsten, of last heeft van depressie of burn-out. U kunt ook kiezen voor een hypnotherapie Venlo.

Waarom kiezen voor een hypnotherapie Venlo

Een Hypnotherapie Venlo biedt je verschillende vormen van behandeling. Je kunt het aantal sessies kiezen naargelang jouw persoonlijke situatie. Je kunt ook kiezen voor individuele hypnotherapie, die in één tot drie sessies wordt gegeven, of voor behandelingen op maat waarbij hypnotherapie wordt gecombineerd met andere therapieën of opleidingen. Je kunt bijvoorbeeld hypnotherapie combineren met IEMT (Integral Eye Movement Therapy). Deze combinatie zal je snel en blijvend resultaat geven als het gaat om klachten die te maken hebben met angsten en fobieën.
De hypnotherapeut Venlo bekijkt tijdens een consult jouw gehele persoonlijke situatie en helpt je op weg naar een gelukkig en zinvol leven. Hij zal elke stap die je samen zet duidelijk uitleggen, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en waar je aan toe bent. Aarzel dus niet om gebruik te maken van een hypnotherapie Venlo. 

Waarom hypnotherapie?

Hypnotherapie is een veilige en betrouwbare manier om de onbewuste geest van een persoon te bereiken en hem te helpen omgaan met problemen zoals stress, angsten en fobieën, roken, verslavingen en vele andere gebieden waarop hypnotherapie wordt toegepast. Je zult deze techniek ook kunnen gebruiken om jouw vermogens te verbeteren, jouw emoties te beheersen en met pijn om te gaan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *