Sporten

Een massage ter ontspanning

 

Als je opzoek bent naar een momentje van ontspanning dan is een massage Etten-Leur de beste oplossing hiervoor. Je kan een massage veel breder inzetten dan alleen ter ontspanning, het werkt namelijk ook ter verlichting van pijnklachten. Je kan hierbij denken aan hoofdpijn, rugpijn of schouderpijn. Naast een standaard ontspanningsmassage kan je ook kiezen voor een hotstone massage of een klassieke massage. Je bewegingsmechanisme zorgt ervoor dat je pijnvrij en goed kan bewegen. Dit is helaas niet altijd vanzelfsprekend.

 

Een massage helpt ook pijnklachten op te lossen.

Iedereen wordt regelmatig blootgesteld een stress en spanningen waardoor de onderliggende spiergroepen blokkades vertonen en hierdoor ervaar je al snel vervelende pijnklachten of een geestelijke onbalans. Een goede massage helpt dit op te lossen. Je krijgt niet alleen een betere doorbloeding, maar tevens word je lymfesysteem gestimuleerd zodat afvalstoffen beter afgevoerd zullen worden. Je houdt hiermee je gewrichten en spieren soepel zodat je pijnvrij en goed kan blijven bewegen. Ook zorgt het voor de nodige geestelijke en lichamelijke ontspanning.

 

Een betere balans vinden

Hooggevoelige of hoogsensitieve mensen kunnen door een massage een betere balans tussen geest en lichaam ervaren. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door een anti-blokkade massage of holistic pulsing. Als je HSP hebt dan is een massage een fijne manier om prikkels en oververmoeidheid uit je lichaam te laten stromen. Je ervaart hierdoor een betere balans en je kan weer beter luisteren naar je intuïtie en lichaam. Holistic pulsing is een vorm van massage waardoor de onrust in je hoofd sneller zal verdwijnen en je gemakkelijker eventuele spanning in je lichaam kan loslaten. Ook word je meer bewust van je lichaam en de drukke gedachten in je hoofd waardoor je overprikkelingen verdwijnen. Het helpt ook als je moeite hebt om je emoties te onderdrukken. Door deze techniek keert de rust terug in je hoofd waardoor je weer beter kan nadenken en leven vanuit je eigen gevoel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *